Harrie Kettelerij (l) en Gerard Arends, eigenaren Kettelerij Bloembinderij. Foto: PR
Harrie Kettelerij (l) en Gerard Arends, eigenaren Kettelerij Bloembinderij. Foto: PR Foto:

Op 'natuurlijke' wijze in winterse
sferen komen bij Kettelerij in Vorden

Inspiratie opdoen en tijdig kerstbestelling plaatsen

Vorden – Kun je niet wachten tot de feestdagen beginnen? Wil je alvast inspiratie opdoen met originele decoraties of tijdig de kerstbestelling samenstellen en plaatsen? Dit kan zondag 29 november tijdens de 'Natuurlijke aanloop naar kerst' bij Kettelerij Bloembinderij in Vorden. Tussen 12.00 en 17.00 uur heeft u de mogelijkheid om te genieten van de winterse ambiance en te oriënteren op het gebied van aankleding en interieuraccessoires voor de feestdagen. Deze zondag zullen ook interessante deelnemers aanwezig zijn met uiteenlopende materialen en producten. Kom en ontdek!

Sfeervolle inrichting en mooie producten

Gerard Arends en Harrie Kettelerij zijn volop bezig met de voorbereidingen, zo zijn de winkel en het tuinhuis buiten al sfeervol ingericht en ligt het turf voor het stoken van de kachel al klaar.Verder zal tijdens de 'Natuurlijke aanloop naar kerst' een keramiste aanwezig zijn in de winkel met keramiek in een vorm zoals je die nergens anders ziet.

Onder de hooiberg (op het binnenplein aan de voorzijde van de bloembinderij) zal een houtbewerker authentiek erfgoed presenteren.

Daarnaast is er diverse brocante aanwezig. Verder kunt u de gehele middag genieten van heerlijke glühwein en warme chocolademelk (tegen een kleine vergoeding) terwijl u zich opwarmt bij het vuur of inspiratie opdoet bij een van de deelnemers.
Kettelerij Bloembinderij
Kettelerij is meer dan een bloembinderij, zoals de naam doet vermoeden. Ook voor maatvoering en het beste advies op het gebied van interieur en exterieur voor uw woning of bedrijfspand bent u hier aan het juiste adres.

Dus kom zondag 29 november naar het Hof van Kettelerij 2 (zijweg van de Zutphenseweg) in Vorden en laat u verrassen.