De nieuwe wedstrijdtenues werden door de sponsoren aangeboden aan dames 1. Foto: PR
De nieuwe wedstrijdtenues werden door de sponsoren aangeboden aan dames 1. Foto: PR Foto:

Nieuwe shirtsponsors dames Longa '59

Lichtenvoorde - De damesteams van Longa '59 komen de komende jaren uit onder de namen Bringo, Drukkerij Westerlaan en Shop4teams. Deze Lichtenvoordse bedrijven verbinden hun naam aan de vereniging en tonen hiermee hun sportieve blijk van waardering en affiniteit. Onlangs werden de nieuwe wedstrijdtenues door de sponsoren aangeboden aan dames 1.

De sponsoren hebben allemaal een goede band met de club. Bringo, onderdeel van Lesli B.V., is fullservice importeur van elektrische voertuigen zoals golfkarretjes, shuttles en personenvervoer voor de recreatiesector, gemeentes, de zorgsector en Staatsbosbeheer. Commercieel manager Barnt Masselink: "We dragen Longa '59 een warm hart toe. Lesli is al jaren sponsor van Longa '59. Ook Bringo werkt veel samen met Lichtenvoordse ondernemers. Door middel van sponsoring willen we onze lokale en persoonlijke betrokkenheid uitstralen."

Drukkerij Westerlaan is al vele jaren een gevestigde naam in Lichtenvoorde, de totaalleverancier op drukwerkgebied. Eigenaar Bein Westerlaan heeft veel affiniteit met Longa '59. "Mijn dochter volleybalt bij deze actieve vereniging, die op een zeer positieve manier met de sporters werkt en talenten opleidt. Ik associeer me daar graag mee. De vereniging zit op een goed spoor met enthousiaste trainers. "

Shop4teams stelt particulieren in staat om kwaliteitskleding van hun vereniging te bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. "Een deel van het bedrag gaat tevens naar de vereniging", vertelt eigenaar Richard Grothe. "Hiermee steunen mensen met hun aankoop dus ook hun vereniging. Ik heb zelf jarenlang bij Longa '59 gevolleybald en in het bestuur gezeten en ben altijd betrokken geweest bij de club, die weer behoorlijk in opmars is. Het is een leuke vereniging waar ik graag mijn naam aan verbind."

Longa '59 is erg dankbaar voor de sponsoring en de samenwerking. Voorzitter Marian Hagen: "We zijn een vereniging die professionaliteit wil uitstralen en waar plezier, samen bouwen en gezelligheid vooropstaan. Sponsors zijn voor ons cruciaal om goed volleybal en de faciliteiten te kunnen bieden aan onze spelers. Als bestuur prijzen we ons gelukkig met de nieuwe sponsoren."