V.l.n.r. Anne, Evi, Sandra (GTD), Lotte
V.l.n.r. Anne, Evi, Sandra (GTD), Lotte Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Ze kunnen uitgedeeld worden!

De gymleden van Spirit'90 hebben de intekenlijsten ingeleverd en afgelopen zaterdagmiddag en woensdag deze samen met de vogelvoedselpakketjes weer opgehaald om deze aankomende week rond te brengen.

De pakketjes zijn met hulp van enkele gymdames van de dinsdagavond en leidster Manon ingepakt en klaargezet op 3 grote karren. Dit geeft al aan hoe goed er verkocht is.
Alle jongens en meisjes hebben ontzettend hun best gedaan.

De opbrengst van de verkoop is om de kas van de activiteitencommissie aan te vullen zodat het kamp, de eindejaar afsluiting en tussentijdse activiteiten voor de diverse groepen georganiseerd kunnen worden.

Met de verkoop waren prijzen te winnen, met als hoofdprijs een grote roze zitzak, aangeboden door Gunnewick Tuin en Dier.

Zaterdagmiddag zijn de prijzen uitgedeeld aan de top 3 verkopers.
De 1e prijs is gewonnen door Evi Goldewijk, de 2e prijs door Anne Simmelink en de 3e prijs door Lotte Eekelder. Evi heeft vorig jaar ook de blauwe zitzak gewonnen en heeft daarom gekozen voor een waardebon van Spirit'90.

Deze roze zitzak is door Gunnewick geschonken aan Spirit'90 om bij een volgende club-activiteit deze wederom in te zetten, dus wie weet bij wie deze nog terecht komt.

Spirit'90 bedankt alle verkopers, kopers, vrijwilligers en natuurlijk ook Gunnewick voor hun steun aan de gymvereniging!