Oud-medewerkersdiner Albert Westerman Breimodefabriek. Foto: PR
Oud-medewerkersdiner Albert Westerman Breimodefabriek. Foto: PR Foto:

Reünie & buurtavond bij State of Art

Liever goede buur dan verre vriend

Lichtenvoorde - Op vrijdag 27 november jongstleden vond traditiegetrouw het jaarlijkse oud-medewerkersdiner plaats op het hoofdkantoor van State of Art. Alle oud-medewerkers van Albert Westerman Breimodefabriek, of voorheen Tricotagefabriek Albert Westerman, werden door het managementteam warm ontvangen in het speciaal voor deze avond chique aangeklede bedrijfsrestaurant.

Na een korte toespraak van oprichter en eigenaar Albert Westerman werd het diner geopend en kon men, onder het genot van heerlijke gerechten, verhalen van vroeger ophalen. "Voor veel mensen heeft Albert Westerman Breimodefabriek een belangrijke rol in zijn of haar leven gespeeld", aldus Albert Westerman.
Naast het oud-medewerkersdiner, vond op maandag 30 november jongstleden de jaarlijkse buurtavond plaats bij State of Art. Zoals Albert Westerman zelf zegt: "Liever een goede buur, dan een verre vriend". Aangezien het hoofdkantoor vergroeid is in het centrum van Lichtenvoorde, is het erg belangrijk dat er een goede relatie is en nauw contact wordt gehouden met de bewoners van de omliggende huizen. De buurt zorg immers voor de sociale controle van het hoofdkantoor. Beide avonden werden culinair verzorgd door Restaurant De Leeuw uit Lichtenvoorde. Daarnaast was ook Buddy van Zutphen weer aanwezig voor muzikale begeleiding, die inmiddels al twintig jaar bij speciale gelegenheden van State of Art van de partij is. State of Art dankt alle aanwezigen hartelijk voor deze beide gezellige avonden en kijkt alweer uit naar volgend jaar!