Sharon Papen en Stijn Hulsebos. Foto: PR
Sharon Papen en Stijn Hulsebos. Foto: PR Foto: PR

Gelre Sports en Blikveld Fysiotherapie slaan de handen ineen

Lichtenvoorde - Blikveld Fysiotherapie heeft naast de vestiging in Groenlo, een tweede vestiging geopend in het pand van Gelre Sports. Sharon Papen van Blikveld Fysiotherapie is bij Gelre Sports om deskundige begeleiding en advies te geven. "Alles draait om samenwerking", legt Stijn Hulsebos uit. "Met de komst van Blikveld Fysiotherapie kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Uiteraard zijn ook mensen die geen lid zijn van Gelre Sports welkom in de vestiging van Blikveld Fysiotherapie in Lichtenvoorde. Sharon Papen heeft de overtuiging dat alles in het lichaam met elkaar in verband staat. "Het is belangrijk om het geheel in beeld te brengen om zo tot de meest adequate behandeling te kunnen komen."

Stijn Hulsebos heeft een duidelijke mening over de samenwerking in zijn bedrijf. "Mijn visie en gedachte is dat we moeten en willen samenwerken op het gebied van sport en gezondheid. De aanvulling met Blikveld Fysiotherapie is een gouden combinatie, zo kunnen we de klant nog beter en persoonlijker van dienst zijn."

De jonge ondernemer Stijn Hulsebos uit Lichtenvoorde heeft zijn zaken goed voor elkaar. In april van dit jaar nam hij Gelre Sports aan de Mercatorstraat 32 in Lichtenvoorde over en inmiddels is het bedrijf behoorlijk uitgebreid.

Alles onder één dak
"Eigenlijk hebben we hier alles onder één dak; sport, voeding en gezondheid.", zo vertelt de 27-jarige Hulsebos. Naast verschillende sporten als fitness, bootcamp, clubcycle en kickboksen biedt de sportschool ook andere gerelateerde mogelijkheden als zonnebanken en deskundige voedingsbegeleiding. Voor dat laatste is dietistenpraktijk Maak je niet dik van Mariëlle Nooijen regelmatig aanwezig in het pand. Zij verzorgt voedingsadvies op maat en werkt op afspraak.

In januari start nieuwe trainingmethode

Miha Bodytec trainingen
In januari start Gelre Sports met het Miha Bodytec concept de allernieuwste trainingsmethode. "Een dergelijke training duurt 20 minute en is zeer effectief. Het is een workout waarbij alle belangrijke spiergroepen, en ook de dieper- en tussenliggende spieren, worden getraind. Hierdoor wordt in korte tijd spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd en de huid gestimuleerd met onder andere gewichtsverlies en vermindering van cellulitis als resultaat."

K&C training
Bij Gelre Sports is personal training een belangrijke tak van sport. K&C training werkt onder een dak samen met Gelre Sports . K&C training bestaat uit personal training , voedings coaching en massage. Theo Dijkstra verzorgt de personal trainingen en Marieke Jansen is verantwoordelijk voor het voeding en massage gedeelte.

Gelre Sports
U vindt Gelre Sports aan de Mercatorstraat 32 in Lichtenvoorde. Voor meer informatie over Gelre Sports en de K&C training, neem een kijkje op onderstaande websites.


www.gelresports.nl

www.kctraining.nl