Het Gemengd Koor Lichtenvoorde. Foto: PR
Het Gemengd Koor Lichtenvoorde. Foto: PR Foto: PR GKL

Kerstconcert Gemengd Koor Lichtenvoorde

Kerstconcert samen met Kleinkoor Vivente

LICHTENVOORDE - Zondag 20 december vanaf 15.00 uur verzorgt het Gemengd Koor Lichtenvoorde, samen met het Kleinkoor Vivente, een kerstconcert in de St. Bonifatiuskerk te Lichtenvoorde. Het Gemengd Koor Lichtenvoorde staat onder leiding van dirigent Jan Draaijer en wordt op de piano begeleid door Bas Tieltjes.

Op het programma staan kerstliederen in verschillende talen van bekende componisten, zoals David Wilcocks, Leonhart Schröter en Jacobus Clemens. Ook het traditionele 'Stille Nacht' zal niet ontbreken. Het kerstconcert is in Lichtenvoorde een traditie geworden. Het is nu de 43ste keer dat het koor optreedt. Ook is het een traditie geworden dat een gastkoor of muziekgroep wordt uitgenodigd om samen een concert te geven. Dit jaar is dat het Kleinkoor Vivente, onder leiding van Annette Weterings.

Het slotlied zal door beide koren gezamenlijk gezongen worden en wordt muzikaal begeleid door Bas Tieltjes en trompettist Michel Meuwszen. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.