Delirium. Foto: PR
Delirium. Foto: PR Foto:

Delirium bij Taste in Groenlo

GROENLO - De traditie van de KUDO-avonden ook dit muziekseizoen weer voortgezet. KUDO staat voor 'Kom Uit De Oefenruimte'. 12 december is er weer een KUDO-avond, bedoeld voor bands die een podium zoeken, de oefenruimte maar niet uit komen, een try out willen doen, graag willen spelen of zich graag willen presenteren.

Deze keer speelt Asbest, bestaand uit Kim Molenveld (zang, koebel), Carlo Huurneman (basgitaar), Sten Klein Gunnewiek (drum), Eef Klein Gebbink (leadgitaar, zang) en Harm Eskes (slaggitaar). Samen spelen ze rock covers van de jaren 70 tot aan nu.

In 2013 hebben ze met z'n vieren besloten een bandje op te richten, eerst nog puur instrumentaal, een jaar later kwam hier een zangeres bij en weer een half jaar later stonden ze al op het podium op de kermis in Voor-Beltrum. De naam Asbest is waarschijnlijk ontstaan tijdens een gesprek over het plafond van de eerste oefenruimte. Daarna is deze naam blijven hangen.

Verder speelt Delirium, komend vanuit een garage midden op het platteland; een rockmachine uitgerust met vijf enthousiaste en energieke bandleden. Onder het genot van kruidenthee worden wijsjes geschreven, gespeeld en beluisterd. Delirium zuigt eigen materiaal uit de duim om het vervolgens te presenteren aan het grotere publiek.

Site komt ook
Ook Site komt op het podium. Silence Is The Enemy, oftwel Site is een typische KUDO-band. Al een paar jaar bezig, maar alleen nog voor eigen publiek op kleine feestjes gespeeld. Het wordt dus hoog tijd voor het echte werk. De band speelt alternatieve rock-covers. Denk aan nummers van Muse, Bush, Queens of the Stone Age, Editors etc. De zanger en de drummer komen uit Groenlo, de gitarist en de bassist uit Lichtenvoorde.

Aanvang 21:30 uur. Entree: vrij.


www.rockcafetaste.nl