Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Selectiewedstrijd 4e divisie

Op zaterdag 21 november turnden de meiden van Spirit '90 uit de 4e divisie hun eerste voorronde in de turnhal in Doetinchem. Deze wedstrijd bestaat uit vier onderdelen namelijk: vloer, brug, sprong en balk.

Bij pupil 1 D1 was het de beurt aan Evi Goldewijk. Evi begon goed op de brug met een mooie oefening. Op het tweede onderdeel balk had ze helaas een val tijdens de uitvoering, maar heeft wel ze een nette koprol en handstand laten zien. Het derde onderdeel was de vloer en hier liet ze een goede oefening zien. De sprong was het laatste onderdeel en heeft ze twee goede sprongen laten zien. Uiteindelijk is Evi 9e geworden met een puntentotaal van 47,725.

Bij pupil 2 D1 was het de beurt aan Fenne Hartjes. Fenne begon goed met sprong en brug. Bij de brug heeft ze zelfs een salto gedaan! Op de balk was aan haar uitvoering te zien dat ze zenuwachtig was, maar ondanks de zenuwen heeft ze een goede oefening laten zien. Het vierde onderdeel was vloer en hier waren de zenuwen nog meer aanwezig, maar deze oefening heeft Fenne helemaal geturnd. Uiteindelijk is Fenne 25e geworden met een puntentotaal van 44,900.

Meiden gefeliciteerd!