Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

De medailles zijn binnen!

Op maandag 12 oktober is Christian Reinders van Run&BFit in samenwerking met de Hamalandhal gestart met een hardloopclinic naar de Montferland 7,5 km run toe. In 8 weken werd er getraind om de 7,5 km run tot een goed einde te volbrengen. De trainingen waren er op gericht om in de 8 weken in vorm te geraken om de diverse persoonlijke doelstellingen te halen. De trainingen waren afwisselend en de benodigde heuveltrainingen zaten er ruimschoots in. Ook een gezamenlijk gevolgde training in Montferland waar de route verkend werd is meegenomen in de aanpak.

Op zondag 6 december stonden 7 personen van de clinic aan de start. Met goede moed en de benodigde 'wedstrijdspanning' was iedereen er klaar voor en wisten ze wat ze te doen stond.
Na het startschot ging eenieder zijn eigen weegs door een lint van 1500 deelnemers. Nadat iedereen gefinisht was zochten we elkaar op bij de omkleedtent. Allen moe maar zeer voldaan werden de prestaties uitgewisseld. Het feit dat iedereen goed en lekker gelopen had maakte dat de clinic dan ook meer dan positief is afgesloten.

Dat de clinic goed aangeslagen is blijkt uit dat de Hamalandhal en Run& BFit op verzoek een vervolgclinic gaan geven. Momenteel wordt er nader uitgewerkt voor welke loop er weer een clinic georganiseerd gaat worden. Onder voorbehoud zal dit naar een van de wedstrijden zijn van de 'halve marathon van Hengelo' op zondag 3 april. Houd daarom onze berichtgeving in de gaten: website & Facebook Hamalandhal.