Afbeelding

Yvo Golstein wint speurtocht Dijkstraat

Lichtenvoorde - Tijdens Let It Snow van afgelopen zondag deden verschillende kinderen vanuit Lichtenvoorde en daarbuiten mee met de speurtocht van de ondernemers aan de Dijkstraat. In iedere winkel lag of stond een product uit een andere winkel. De kinderen werd gevraagd om het product te zoeken en te raden waar het thuishoorde.

Zou het lukken om de fietspomp van Dusseldorp te vinden in de Verfdiscounter? Of zou het duidelijk zijn dat de gedekte tafel in Boekwinkel LICHT eigenlijk in het Achterhoek Steakhouse thuis hoort? En wat lag er in Pizzeria Del Villaggio en bij bloemisterij Kuypers dat er eigenlijk niet hoort?
Winnaar uitgeloot
Zondagmiddag, aan het eind van de markt, bleek dat alle kinderen de antwoorden goed hadden. Toen moest er een winnaar getrokken worden. Dat werd de 11-jarige Yvo Golstein.

Woensdagmiddag kwam Yvo helemaal uit Doetinchem naar Lichtenvoorde, samen met zijn moeder, zusje en vriendje om de prijs in ontvangst te nemen.

Prijzenpakket
Yvo was blij met het prijzenpakket van de Dijkstraat. Hij moet alleen nog een keer terugkomen naar Lichtenvoorde om zijn gratis pizza op te eten…

Yvo Golstein blij met zijn gewonnen prijzen. Foto: PR