Isa en Anouk. Foto: PR
Isa en Anouk. Foto: PR Foto:

ZSOM programma

Lichtenvoorde - Iedere week wordt een programma uitgezonden in de Antoniushove te Lichtenvoorde. Deze uitzending is 25 december en begint om 15.00 uur.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2015 wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten uit de regio in het regiojournaal. Omdat helaas een aantal vrijwilligers gestopt zijn met hun regio-journaal activiteiten, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het u leuk om te filmen, teksten te schrijven of te monteren in onze studio, stuur een mail naar studio@zsom.nl . Deze week kunt u kijken naar het regiojournaal uit het verleden

Kerstconcert Inter Nos
Dit jaar gaf mannenzangvereniging Inter Nos hun jaarlijkse kerstconcert op 16 december. Nadat het kerstconcert van de mannenzangvereniging "Inter Nos" de afgelopen 3 jaar werd gehouden in de oude Calixtuskerk, werd dit jaar gekozen voor City Lido aan de Kerkstraat. Dit is de locatie waar het koor iedere donderdagavond repeteert. Het dames ensemble "Notice" uit Arnhem en omgeving verleende medewerking aan dit concert. "Notice" is een ensemble, gevormd door 6 vrouwen. Ze begeleiden zichzelf op gitaar en piano en zingen a capella. U kunt kijken naar het eerste deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
We gaan nogmaals terug naar het nieuws en actualiteiten uit de regio.

Kerstconcert Inter Nos
Wederom kunt u kijken en luisteren naar het kerstconcert van Inter Nos, waaraan ook medewerking werd verleend door dames ensemble "Notice".


Snoepy verbouwt en
verandert van naam

Lichtenvoorde - Al 10 jaar is Snoepy Snoep & Kado een begrip in Lichtenvoorde. Een winkel waar u terecht kunt voor alles op het gebied van feestartikelen, snoep en loterijen.

Angela en Nadja vonden het tijd worden om een en ander te veranderen en daarom gaan veel artikelen met grote kortingen weg. De laatste ronde is de week na Kerst en veel cadeauartikelen gaan weg tegen dumpprijzen. Dus sla uw slag. Heeft u nog snoepbonnen van Snoepy? Lever deze dan snel in, dit kan tot en met 31 december dit jaar.

Een groot aantal artikelen blijft natuurlijk zoals u van hen gewend bent, maar de winkel zal een hele nieuwe uitstraling en bovendien een nieuwe naam krijgen. Deze wordt bekendgemaakt tijdens de opening van de geheel vernieuwde winkel op vrijdag 8 januari.
Vanwege de verbouwing is de winkel gesloten van 1 tot en met 7 januari. Zie ook de advertentie in de speciale eindejaarsbijlage voor meer informatie.


Diploma Assistent
Gymleidster

Harreveld - Zondag 20 december hebben Isa Krabbenborg en Anouk Ten Have hun diploma Assistent Gymleidster behaald.

Met deze diploma's heeft KSH er twee gediplomeerde assistent-leidster bij! Meiden van harte gefeliciteerd.