Jaarlijkse rookworsten- en snertactie Litac

Lichtenvoorde - De Litac mensen komen op zaterdag 9 januari weer aan uw deur voor de jaarlijkse huis aan huis rookworsten- en snert verkoop. De combinatie van tafeltennis, dynamictennis, g-sport, recreatief en prestatief maakt Litac tot een unieke club. Zo zijn de g-sporters van Litac het afgelopen jaar in het zonnetje gezet met in het ontvangst nemen van de 'welkom bij de club vlag'. Litac behoort hiermee tot een selecte groep verenigingen in Nederland. Een enorme waardering voor de vrijwilligers van de g-groep. Daarnaast timmert de prestatieve tafeltennis jeugd ook hard aan de weg en strijden zij aankomend voorjaar mee om het kampioenschap van Nederland. Om dit te blijven voortzetten zorgt de jaarlijkse rookworsten- en snertactie voor het financiƫle steuntje in de rug. Op de website van Litac is het direct mogelijk uw bestelling te plaatsen.

De nieuwjaarsreceptie zal dit keer plaatsvinden op vrijdag 8 januari vanaf 20.00 uur met o.a. een terugblik op het jaar 2015.


www.litac.nl


Kringkampioenen dressuur bekend

ACHTERHOEK - Het Paardensportcentrum Lichtenvoorde organiseerde afgelopen weekend de derde en laatste selectiewedstrijd voor dressuurruiters uit Kring Achterhoek. Daarna werd de tussenstand opgemaakt, werden de kringkampioenen gehuldigd en werd de afvaardiging naar het regiokampioenschap Gelderland/Flevoland bekend gemaakt. Kampioenen van de Kring Achterhoek werden Mirjam ten Dolle (klasse B) met Feline, Mieke Naberink (klasse L1) met Gomarus, Wendy Scholten (klasse L2) met Giovanni WS, Leila Sticker (klasse M1) met Fieldmaster, Saskia Spaan (klasse M2) met Gilspa For Ever, Marian Navis-Vrogten (klasse Z1) met Enjoy, Wouter Hermelink (klasse Z2) met Arendsoog en Mieke Naberink (klasse ZZ-Licht) met Chesspoint.

De regiokampioenschappen vinden plaats op 22 en 23 januari in Westervoort en Bergharen.