Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

HV ERIX, 1e REGIONALE JEUGD INDOOR BEACHHANDBALTOERNOOI EEN FEIT

Dinsdag 29 december jl. was het dan zo ver. Het allereerste regionale Jeugd Indoor Beachhandbaltoernooi georganiseerd door Handbalvereniging Erix.

De thuishaven, namelijk de Hamalandhal te Lichtenvoorde, was voor dit evenement omgetoverd tot een grote zandbak waarop 2 handbalvelden waren uitgezet. Voor deze allereerste editie waren jeugdteams van HCW uit Winterswijk, HV Grol uit Groenlo, Blauw-Wit uit Ruurlo en Pacelli uit Zieuwent uitgenodigd om er samen met de jeugdteams van HV Erix een mooi ´handbalfeestje' van te maken.

Er werd door alle ongeveer 90 jonge deelnemers en hun coaches fanatiek door het zand geslenterd om in de categorieën: C-, D- & E-jeugd een mooie prijs in de wacht te slepen. Dit allemaal onder het toeziend oog van een enthousiast publiek die hun eigen pupillen naar de overwinning probeerden te schreeuwen. Deze overwinningen werden opgeëist door de C-jeugd en D-jeugd van HV Grol en bij de E-jeugd door Blauw-Wit.

De jonge organisatie kijkt terug op een goed verlopen toernooi en gaat ervoor om, met de ontvangen feedback en het enthousiasme van zowel jeugdige deelnemers als publiek, er ook aan het einde van dit nieuwe jaar weer een mooi 'handbalfeestje' van te maken.