Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Kruisjassen voor
beginners

HARREVELD - De organisatoren van de kruisjasavonden bij café De Boer en dorpshuis 't Kempken houden met ondersteuning van enkele jongeren op vrijdag 8 januari een gezamenlijke kaartavond voor beginners en gevorderden.

Het is de bedoeling dat de gevorderden de nieuwe lichting de kneepjes van het vak leren. Maar ook mensen die (nog) niet zo bedreven zijn in het kruisjassen, zijn van harte welkom, want gezelligheid staat hoog in het vaandel. Om enigszins inzicht te krijgen in het aantal deelnemers kan men zich aanmelden via kruisjassenharreveld@hotmail.com.
Het liefst per koppel maar individueel is ook mogelijk. Uiteraard zijn er prachtige prijzen te winnen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in het dorpshuis.


Evangelie samenkomsten in Lievelde

LIEVELDE - In een zaal van Bernard Vos Clubhuus aan de Bergstraat 5 in Lievelde zijn elke woensdagavond in de maand januari evangelie samenkomsten. Steeds van 19.45 tot 20.45 uur is tijdens deze bijeenkomsten God de centrale gedachte, de Bijbel het centrale boek en Jezus Christus de centrale persoon.

Belangstellenden zijn van harte welkom om vrijblijvend te komen luisteren. Sprekers zijn M. Horber en D. Heusinkveld.

Voor meer info: 06-23 70 52 56.


Lezing Egbert Hermsen over longtransplantatie

LICHTENVOORDE - Egbert Hermsen uit Silvolde geeft een lezing over zijn longtransplantatie. De lezing is op woensdag 13 januari in Cultureel Centrum 'Den Diek' in Lichtenvoorde. Aanvang 20.00 uur. Toegang is gratis, maar een vrije gift voor 'Stichting Transplantatie Nu' wordt zeer op prijs gesteld.

Beeldend kunstenaar Egbert Hermsen (64) uit Silvolde maakt bronzen beelden. Hij is door een longaandoening in de kunst terecht gekomen.


RKZVC B1 in 't nieuw

ZIEUWENT - Onlangs is RKZVC B1 voorzien van nieuwe tenues, aangeboden door Horeca Berendsen en SPAR Zieuwent.

Horeca Berendsen beschikt over vier zalen waar particulieren, verenigingen en bedrijven gebruik van kunnen maken voor allerlei gelegenheden. Daarnaast verzorgen ze catering en is de snackbar in het weekend geopend.

SPAR Zieuwent is de buurtsuper voor Zieuwent. SPAR wil met de ondernemers zorgen dat boodschappen doen dicht bij huis de leefbaarheid van dorpen en buurten versterkt. Behalve dat er de dagelijkse boodschappen te koop zijn (eventueel thuisbezorgd) behoren ook zelfzorg-geneesmiddelen, stomerijservice, fotoservice, kopiëren en speelgoed bij SPAR Zieuwent. Hierdoor draagt SPAR Zieuwent bij aan de kwaliteit van leven in Zieuwent.

RKZVC B1 speelt in de tweede klas en heeft als zwaarste tegenstanders onder meer Silvolde B1, Varsseveld B1, Dinxperlo B1 en Gendringen B1. Na een matige start is RKZVC B1 aan een inhaalrace begonnen en staat nu halverwege deze competitie op een vierde plaats.
Sponsors zijn tegenwoordig onmisbaar om verenigingen financieel gezond te houden en RKZVC is daarom blij en dankbaar met deze bijdrage van Horeca Berendsen en SPAR Zieuwent.

Op de foto ontvangen Laurens en Yvonne Berendsen bloemen van Erik Klein Goldewijk (links). Rechts overhandigt aanvoerder Siebe Klein Goldewijk bloemen aan Louis Ernst van SPAR Zieuwent. De sponsors wensen op hun beurt het team veel succes.