De balie van steigerhout in de vernieuwde Wereldwinkel. Foto: PR
De balie van steigerhout in de vernieuwde Wereldwinkel. Foto: PR Foto: PR Wereldwinkel

Vernieuwde Wereldwinkel Lichtenvoorde weer open

LICHTENVOORDE - Modern, frisse kleuren, mooie indeling. Dat zijn zomaar wat kreten die zaterdag te horen waren, op de dag dat de vernieuwde Wereldwinkel de deuren opende.

Met man en macht hebben de vrijwilligers gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. En het resultaat mag er wezen.

De winkel heeft een complete metamorfose ondergaan met nieuwe kleuren, een andere indeling en een ruimere balie, gemaakt van steigerhout.

De Wereldwinkel wordt, al sinds de oprichting in 2000, geheel gerund door vrijwilligers, zowel op het bestuurlijke vlak zoals voor wat betreft de winkelmedewerkers en alle andere zaken die geregeld moeten worden. Dat is, zo vindt het bestuur, bijzonder en een compliment waard.

Aan het eind van de middag was er een receptie voor genodigden die onder het genot van een hapje en een drankje de vernieuwde winkel konden bewonderen. De receptie werd afgesloten met een diner voor de vrijwilligers als dank voor de tijd en energie die zij ervoor over hebben om de Wereldwinkel tot een succes te maken.

Ter gelegenheid van de opening van de vernieuwde winkel zijn er tot en met 23 januari twee openingsacties. Wie in de winkel wat koopt, kan naam en adres achterlaten. Onder de deelnemers wordt een bijzondere rieten stoel verloot.
Op de facebookpagina van de Wereldwinkel maakt men door te liken en te delen, kans op een Waka Waka power.