De cast van Tof Volk. Foto: PR
De cast van Tof Volk. Foto: PR Foto: PR Tof Volk

Klucht bij Tof Volk

VRAGENDER - Toneelvereniging Tof Volk brengt Schaop'n op drift voor het voetlicht.

Als Albert Veenstra werkloos wordt krijgt hij het aan de stok met zijn verwaande dochter. Ook zijn vrijgezelle buurvrouwen, Geesie en Aaltje, weten zich er voortdurend flink mee te bemoeien.

Niet dat Albert daar nou zo ontzettend wakker van ligt. Maar dan verschijnt Berend, een kameraad van het werk, en die brengt hem zonder dat hij het zelf goed beseft in grote moeilijkheden...
De voorstellingen zijn op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 februari, aanvang 20:00 uur, zaal open 19:00 uur. De voorstellingen zijn bij Overkamp in Vragender.

De kaartverkoop start op woensdag 27 januari. Entree: € 9,-. Kaarten worden tegen contante betaling verkocht van woensdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17 uur bij De Vier Winden en 's avonds en in het weekeinde bij café Overkamp, dat op maandag gesloten is.


www.tofvolk.nl


Rondkomen in Oost Gelre

OOST GELRE - Loesje: "Aan het eind van mijn geld hou ik altijd en stuk maand over". Op dinsdag 2 februari houdt het Europees Anti Armoede Netwerk Nederland (EAPN Nederland) samen met de Regionale Cliëntenraad Participatiewet een middag met als thema 'Rondkomen in Oost Gelre', een gesprek over armoede en minimabeleid.

Minima zijn van harte welkom om deel te nemen, mee te denken en mee te praten over het onderwerp. Het doel is om samen te kijken wat de gemeente al biedt en wat er nog beter kan. Samen met aanwezigen gaat men graag de uitdaging aan om nieuwe wegen te bewandelen binnen de bestaande mogelijkheden en middelen.De mening van mensen met een minimum-inkomen is belangrijk, hun aanwezigheid en deelname worden dan ook op prijs gesteld. De workshop Rondkomen in Oost Gelre vindt plaats op dinsdag 2 februari van 13.30 tot 16.30 uur in zaal Hogenkamp, Aaltenseweg 33, Lichtenvoorde. Deelnemers zijn vanaf 13.00 uur welkom en na afloop wordt een drankje geserveerd. De toegang is gratis, maar men moet zich wel van te voren aanmelden via info@eapnned.nl. Wie geen e-mail heeft kan zich aanmelden bij EAPN NL tel. 06-17756935.