Ellis Schutten won goud.  Foto: PR
Ellis Schutten won goud. Foto: PR Foto: PR

KSH organiseert voorronde
turnen 5e divisie

HARREVELD - Zaterdag 16 januari was de eerste wedstrijd van het seizoen voor 5e divisie-turnsters. Voor KSH was dit een drukke en lange dag want de organisatie van deze wedstrijd in de Sazahal in Doetinchem lag in handen van KSH. Gelukkig waren er veel ouders, turnsters en bestuursleden aanwezig om te helpen.

Inez Boschker mocht bij de wedstrijden voor KSH het spits afbijten, in de categorie Instap D2. Deze dag turnde ze heel goed en netjes met een mooie afwerking. Op de brug werd ze zelfs eerste en op de sprong tweede. Bij balk was de concentratie is minder en waren er wat meer wiebeltjes.
Uiteindelijk werd ze vierde, een knappe prestatie.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Jet Krabben en Marit Schutten. Zij turnen jeugd 1 D2, hun laatste jaar met voorgeschreven oefenstof. Ook deze twee meiden hebben een goede wedstrijd geturnd. Uiteindelijk werd Marit vierde en Jet dertiende.

Na al drie wedstrijdrondes helpen met allerlei taken was aan het einde van de dag eindelijk de beurt aan Maud Houwers pupil 2, D2 en Cis Klein Gebbinck, Juul Huinink en Ellis Schutten, junior supplement F.

Ze deden het allemaal prima.
Alleen bij Ellis Schutten leverde dat een medaille op, en ook nog een gouden. Helaas waren Lisa Domhof en Isa Krabbenborg geblesseerd; zij konden allebei niet mee turnen.
KSH kan terug kijken op een succesvolle, gezellige en leuke wedstrijddag.