Cuneyt Avsar. Foto: PR
Cuneyt Avsar. Foto: PR Foto: PR LZV Kuypers Hair & Wellness

LZV Kuypers Hair & Wellness vindt winterse versterking: Avsar Cuneyt

LICHTENVOORDE - LZV Kuypers Hair & Wellness vindt versterking in de strijd om de titel in de Landelijke Eerste Divisie B.

Avsar Cuneyt is de naam. Op het eerste gezicht een onbekende, maar binnen de voetbalwereld een bekende naam.
Cuneyt heeft in de Hoofdklasse gespeeld voor het Enschedese Rigtersbleek, waarna hij de overstap maakte naar Topklasser HSC'21 uit Haaksbergen. Ook hier wist Cuneyt zich te onderscheiden, wat leidde tot twee trainingsstages bij Turkse profclubs.

Door de selectie te vergroten met deze technicus hoopt LZV Kuypers Hair & Wellness de laatste stap te zetten en de titelkansen kracht bij te zetten.
Momenteel bevindt LZV Kuypers Hair & Wellness op de tweede plaats op één punt achterstand op de koploper.


Successen op vogelshow

LICHTENVOORDE - Leden van vogelvereniging de Gevleugelde Zanger vallen in de prijzen op het Nederlands kampioenschap voor vogels.

Van 14 tot en met 17 januari werd in de Americahal in Apeldoorn de grootste vogelshow van Nederland gehouden oftewel het Nederlands kampioenschap voor vogels.
Hieraan deden bijna veertienduizend vogels mee.

Diverse leden van de Gevleugelde Zanger hebben hieraan mee gedaan en een aantal van hen is in de prijzen gevallen.
at zijn: G. ten Barge bij de tropen met een Binzenastrilde, kampioen en met een Roodkoppapagaaiamadine, Zilver; C. Bennink bij de tropen met een Molukkenbronzenman en een Loodbekje, Zilver; F. Harbers met een kanarie zwartwit dominant en een zwartkobalt rood intensief, Brons; E. Testerink met een kanarie Rood intensief en een Rood ivoor intensief, Brons.