Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Finale NOJK volleybal in de Hamalandhal!

Zowel de jongens als meisjes A strijden op zaterdag 12 maart aanstaande om de nationale jeugdtitels tijdens de finale van de Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) volleybal. Dit is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nederlandse Volleybalbond organiseert. Na bijna 500 teams in de voorrondes zijn er nog acht meiden- en acht jongensteams kanshebber in de finale.

Op de finaledag strijden in totaal 64 jeugdteams om de felbegeerde titels bij de jeugdkampioenschappen, waaraan alle volleybalverenigingen in Nederland kunnen deelnemen. In vier Gelderse sporthallen worden de acht jeugdtitels verdeeld. De afgelopen twee jaar is de finale van de B-jeugd in Lichtenvoorde gehouden. Dit jaar is het de beurt aan de A-jeugd. Helaas is er geen team van Longa'59 door naar de finale. Hoewel het meisjes B-team ongeslagen de voorrondes was doorgekomen, hebben de speelsters helaas de halve finales niet op hun naam kunnen zetten.

Gratis entree topvolleybal
Het NOJK is een geweldige promotie van de volleybal in de Achterhoek. De eerste wedstrijden zijn om 9.45 uur. Na de poulefase plaatsen de nummers één en twee uit elke poule zich voor de kruisfinales. Om 18.00 uur wordt de finaledag afgesloten met de finales. De toegang is gratis.

Iedereen is van harte uitgenodigd om topvolleybal te komen kijken in de Hamalandhal!

De volgende teams nemen deel:
Jongens A:
Sliedrecht Sport
Inter Rijswijk
Sudosa-Desto
Prima Donna Kaas
SSS
HLB Van Daal / DS
Next Volley Dordrecht
Taurus

Meisjes A:
Ecare Apollo 8
Voltena
VC Sneek
Emmen '95
VV Alterno
Peelpush
Springendal-Set-Up '65
Tornado Geesteren