Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Volleybal buitentoernooi voor iedereen

Wil je gezellig een potje volleyballen met je vrienden, familie of collega's of lekker knallen met een aantal ervaren volleyballers? Longa'59 organiseert op zaterdag 21 mei vanaf 13.00 uur een grasvolleybaltoernooi voor jong en oud, voor alle niveaus en voor spelers en niet-spelers bij de Swite in Lichtenvoorde. Ook is er een sponsorencompetitie. Leuk om met alle collega's aan mee te doen!

Sportief en gezellig
Het recreatieve, gezellige volleybaltoernooi is een sportief evenement waarbij het gaat om plezier en samen bezig zijn. We gaan uiteraard uit van mooi weer zodat je in afwachting van de volgende wedstrijd heerlijk kunt relaxen in het zonnetje! Tijdens het toernooi zijn er leuke prijzen te winnen. Het verdere programma wordt nog bekend gemaakt. Uiteraard wordt gezorgd voor een natje en een droogje en de bijbehorende gezelligheid.

Inschrijven
Heb je zin in een sportief en gezellig dagje? Schrijf je dan voor 1 mei in voor dit gratis toernooi. Inschrijven is mogelijk als team, maar ook individueel. Stuur een e-mail naar buitentoernooi@longa59.nl. We hopen op een grote belangstelling!