Spanning bij kruisjassen

HARREVELD - Een aantal rustige kruisjasavonden met ontknoping in de laatste speelronde gaf nu al richting aan de eindstrijd. Dit ondanks pogingen van enkele koppels om in die strijd aan te haken. In die spannende strijd lieten vooral de laatste keer zo geroemde dames het af weten.

Voor de hoogste eer werd de laatste ronde een echte strijd. Kampshof-Temming dacht nog mee te doen, niet in de prijzen vallend moesten ze hun meerdere zien in de koppels Schuurman-Nobbe en Balke-Wossink, en het sterk opkomende koppel Boomkamp-Boomkamp. Maar evenals vorig jaar was daar weer het koppel mw. Tankink met dhr. Reukers tegenover Harbers-Krabbenborg.
Reukers liet geen kruisjasspaan heel van de tegenstander en eiste met zijn kruisjasmaat opnieuw de hoogste eer op op de slotavond.
Een geweldig spannende slotavond met de gebruikelijke schnitzel als smakelijk toetje met lof en dank aan alle kruisjassers in het afgelopen seizoen. De helpende handen bij de loterij, de bediening van café de Boer en leveranciers van de bekende grote vleesschotels. Een compliment tot slot voor de jeugdspelers die de moed namen om zich het mooie kruisjaskaartspel eigen te maken en mee strijd te leveren. Iedereen ziet uit naar de start van een nieuw kruisjasseizoen in café de Boer in Harreveld op vrijdag 23 september.
Uitslag: 1. Tankink-Reukers 5.170 p; 2. Boomkamp-Boomkamp 4.750 p; 3. Wossink-Balke 4.740. Met 3.620 punten was de poedeltroost voor het koppel Kolkman-de Droog.