Winnaars generatietoernooi
Winnaars generatietoernooi Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Generatietoernooi Handbalvereniging Erix

Afgelopen zaterdag 30 april vond in de Hamalandhal het generatietoernooi van HV Erix plaats. Daar waar in zaal A de zaal werd klaargemaakt voor "Qmusic, de foute party" waren in zaal B ruim 60 deelnemers uit alle generaties fanatiek aan het handballen.

Het generatietoernooi is voor de leden een leuke manier om familie en vrienden uit te nodigen om met en tegen elkaar een potje handbal te spelen. Om 13.00 uur in de middag was het dan zover.

De eerste teams stonden klaar. Nog gauw even een teambespreking en daarna vol aan de bak. Vooral het fanatisme van de kinderen spelend tegen hun eigen ouders spatte er vanaf.

De tijd vloog voorbij en voor iedereen het in de gaten had werd de laatste wedstrijd alweer gespeeld. Dit was de wedstrijd tussen team 3 en team 6. Het team dat deze wedstrijd zou winnen, werd de winnaar van het toernooi. Dit was echter nog best spannend. De eindstand was 1-0 voor team 3 en daarmee werden zij de winnaar van het generatie toernooi. De jongste deelnemer uit team 3 was drie jaar oud.

Namens Handbalvereniging Erix willen wij alle deelnemers van het generatietoernooi bedanken voor hun enthousiasme en fanatisme! Wij hopen jullie de volgende keer allemaal weer te mogen verwelkomen!