Rommelmarkt Koningsdag
Rommelmarkt Koningsdag Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Een week met een paar duizend bezoekers in de Hamalandhal!

Vanwege het verwachte slechte weer is een dag voorafgaand aan Koningsdag het verzoek gedaan om de jaarlijkse (kinder-)rommelmarkt naar binnen te verplaatsen en bij de Hamalandhal te organiseren. Met een paar belletjes was het al geregeld en stond er een team van vrijwilligers van de Hamalandhal paraat!

Aangezien er op "Koningsnacht" tot laat in de avond werd gesport in de zaal, waren de vrijwilligers nog tot diep in de nacht druk met het leggen van de vloerbedekking. De volgende dag is de zaal alweer vroeg geopend, zodat de organisatie van start kon gaan met het inrichten van de zaal. Met zo'n honderd verkoopplekken en honderden (!) bezoekers een zeer geslaagde markt.

De volgende dag moest de vloerbedekking er worden uitgehaald zodat er 's avonds weer kon worden gesport.

Graag willen we bij deze onze vrijwilligers nogmaals heel hartelijk danken voor hun flexibiliteit, inzet en betrokkenheid. Top!

Een dag later, vrijdag, begon de crew van Beneman met de opbouw van het feest "QMusic, de Foute Party". Na anderhalve dag opbouwen stond er een prachtig eindresultaat. Voor in de zaal een groot podium met catwalk, een dj-booth en een hele reeks aan muziekboxen, vlammenwerpers en confettiknallers. Aan weerskanten in de zaal een grote bar en achter in de zaal een cocktailbar en een "zuurstofbar" met glazen flessen vol gefilterde lucht voor 90% bestaande uit zuurstof, voor een gezonde energyboost!

Om 21.00 uur gingen de deuren open en niet veel later stonden ruim 1400 feestgangers in de zaal. Een avond met non-stop foute hits met optredens van Abba Fever, lokale volkszanger Jeremy Buttner en natuurlijk de bekende DJ's van QMusic. Hoewel er geen dresscode was genoemd, hebben we veel te gekke outfits voorbij zien komen en ook QMusic droeg hier een steentje aan bij door van alles uit te delen aan het publiek, van zonnebrillen tot opblaasbare handschoenen, van petjes tot lichtstaven.

Wij, als team Hamalandhal, hebben ontzettend genoten van deze avond. Een fantastische sfeer!

Graag willen we alle bezoekers danken voor hun gezelligheid en crew Beneman (en alle andere partijen die hebben meegeholpen met de organisatie) danken voor de fijne samenwerking!

BEDANKT ALLEMAAL

DJ's QMusic
Jeremy Buttner
QMusic, de Foute Party!