Dennis Seesing met het eerste nieuwe shirt van De Graafschap. Foto: PR
Dennis Seesing met het eerste nieuwe shirt van De Graafschap. Foto: PR Foto: PR

Seesing Personeel op shirt De Graafschap

LICHTENVOORDE - Seesing Personeel uit Lichtenvoorde, maakte donderdag 26 mei tijdens het maandelijkse Happy Hour van De Graafschap bekend dat het volgend seizoen de 'rugsponsor' is van de Superboeren. Het bedrijf was reeds lange tijd aan de club verbonden als Official Partner, maar heeft recent tot deze stap voorwaarts besloten. Het bedrijf is overtuigd van het belang van de club voor de Achterhoek: 'het bevordert in vele opzichten de leefbaarheid in de regio'.

Tijdens de bijeenkomst werd duidelijk dat het ondanks de degradatie een prachtig seizoen is geweest. Diverse mensen waren zelfs van mening dat dit het mooiste seizoen uit de historie was. Dat het momenteel onzeker is - door de perikelen rondom FC Twente - op welk niveau de Superboeren komend seizoen acteren, en daarmee de status van De Graafschap nog even onduidelijk is, heeft Seesing Personeel er niet van weerhouden dit besluit te nemen. "Juist niet", zegt Dennis Seesing, algemeen directeur. "Wij zijn van mening dat je als supporter én sponsor je club altijd moet steunen; in goede en onzekere tijden. Ik hoop dat velen ons voorbeeld zullen volgen, zodat we juist nu samen een front kunnen vormen en – ongeacht of we Eredivisie of Jupiler League spelen – onvoorwaardelijk achter de club gaan staan."

Het team van Seesing Personeel bestaat uit louter Achterhoekers en zij zijn dan ook erg trots dat hun bedrijfsnaam volgend seizoen op het shirt zal prijken. "Dit besluit is met enorm veel enthousiasme ontvangen in het team en onze medewerkers zijn ervan overtuigd dat dit voor ons bedrijf een positieve boost zal geven op het gebied van regionale betrokkenheid, sportiviteit en naamsbekendheid", aldus Dennis Seesing.

Ook De Graafschap is blij met de deal. "We zijn zeer content dat we met Seesing Personeel een goede naam met grote uitstraling op ons shirt hebben staan. We gaan er alles aan doen om de samenwerking tot een succes te maken", stelt Martine Zuil, directeur commercie en marketing van De Graafschap.