Paul Groenewege (lil) overhandigt symbolisch het klantenbestand aan Bas Broens van Bril In Mode. Foto: Kyra Borshuis
Paul Groenewege (lil) overhandigt symbolisch het klantenbestand aan Bas Broens van Bril In Mode. Foto: Kyra Borshuis Foto: Kyra Broshuis

Paul Groenewege optiek overgenomen door Bril In Mode

LICHTENVOORDE - Paul Groenewege Opticiens & Audiciens in Lichtenvoorde sluit haar deuren. De optiekklanten worden overgenomen door Bril In Mode, dat vlakbij Groenewege gevestigd is. Paul Groenewege zelf gaat verder als leverancier van 3D geprinte monturen.

Door Kyra Broshuis

"Paul is een uitvinder, altijd al geweest.", vertelt Barak van Wageningen van Bril In Mode.

"Paul en ik kennen elkaar al jaren, we zijn allebei technicus en volgen de technische ontwikkelingen in onze branche op de voet. Met het octrooi dat hij nu heeft, kan zijn idee wereldwijd worden uitgerold."

Stroomversnelling
"De ontwikkelingen zijn in een enorme stroomversnelling geraakt waardoor we op zoek moesten gaan naar een overnamekandidaat voor de winkel. De contacten met Barak waren er al jaren, gelukkig zijn we tot overeenstemming gekomen", zo legt Paul Groenewege uit.

Per direct worden alle optiekklanten overgenomen door Bril In Mode.
"Wij vinden het erg belangrijk onze klanten goed verzorgd achter te laten, daarom ben ik blij met de overname door Bril In Mode. Bas Broens is als mede-eigenaar een uitstekend opticien en contactlensspecialist en we hebben het volste vertrouwen in hem. Het is een prettig gevoel om te weten dat onze klanten bij hem in goede handen zijn."

Persoonlijke brief
Omdat het hele proces onverwacht snel is gegaan, zijn nog niet alle klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

"Daarom krijgen al onze klanten deze week een persoonlijk schrijven waarin precies wordt uitgelegd dat ze vanaf nu bij Bril In Mode terecht kunnen met en voor hun brillen en lenzen. Bril In Mode neemt de service en de garanties van Paul Groenewege over.

"En de klanten kunnen voor maximaal dezelfde prijs nieuwe producten afnemen."

Bril In Mode heeft vestigingen in Ulft, Winterswijk, 's-Heerenberg, Lochem, Borculo, Groenlo en die Lichtenvoorde, aan de Rapenburgsestraat 22. Het telefoonnummer is 0544-377373.


www.bril-in-mode.nl