Bij het startpunt, het VVV-kantoor in de Aaltense Musea, krijgt men koffie of thee met iets lekkers. Foto: PR
Bij het startpunt, het VVV-kantoor in de Aaltense Musea, krijgt men koffie of thee met iets lekkers. Foto: PR Foto:

Fietsdonderdagen VVV Aalten

AALTEN - Ook dit jaar houdt het VVV Agentschap Aaltense Musea weer fietsdonderdagen. Op de eerste donderdag van de maanden augustus en september kunnen fietsliefhebbers starten tussen 9.30 uur en 12 uur, bij het VVV-kantoor in de Aaltense Musea, aan de Markt in Aalten. Bij de start ontvangt men voor € 4,00 een route van circa 40 km en koffie of thee met wat lekkers. De routes leiden naar steeds verschillende richtingen en zijn zeer de moeite waard. De eerstvolgende fietstocht is donderdag 4 augustus, de volgende 1 september.


Meer informatie www.vvvaalten.nl of 0543 473052.


Geheugenspreekuur in Aalten

Aalten - Op donderdagmorgen 4 augustus wordt van 10.00 - 11.00 het geheugenspreekuur gehouden in het gezondheidscentrum Nassau, Nassaustraat 5-3, Aalten.

Dit geheugenspreekuur is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder uit de gemeente Aalten, die vragen hebben over hun geheugen of over andere klachten zoals piekeren, concentratieproblemen of somberheid. Het bezoek aan het (individuele) geheugenspreekuur is gratis. Voor een folder, meer informatie of een overzicht van alle (regionale) geheugenspreekuren kunt u contact opnemen met GGNet, preventie via onderstaand nummer.


(088) 9331180