Foto: PR
Foto: PR Foto:

Volop genieten van veelzijdige nazomertuin

WINTERSWIJK - Een prachtige, nog volop bloeiende nazomertuin, op een mooi plekje in het bosrijke Woold. Dat is in het kort de omschrijving van de natuurlijke tuin die Gerrit en Willemien Graven het hele jaar bewerken, koesteren en waarvan ze genieten.

Tuinliefhebbers zijn er hartelijk welkom om te komen kijken hoe mooi de nazomer kan zijn wanneer vaste planten en grassen zich van de beste kant laten zien. Veel planten worden weelderig en groeien ons soms letterlijk boven het hoofd. Hun diepe warme kleuren bieden samen met de grassen een waar schouwspel.

Royale borders, waar de kleur- en bladcombinaties steeds een mooie eenheid vormen met de omringende natuur. Op een oppervlakte van circa 3000 vierkante meter is een veelzijdige tuin ontstaan waar ook inheemse soorten een plek hebben in ongestoorde hoekjes.

De komende vijf weekenden is iedereen van harte welkom: 20, 21, 27 en 28 augustus, 17, 18, 24 en 25 september, 1 en 2 oktober.

De tuin is gelegen aan de Blekkinkhofweg 12 Winterswijk/Woold, dicht bij de grensovergang Bocholt - Barlo, tussen fietsknooppunten 26 en 28. De tuin is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 2,00 per persoon, koffie en thee zijn verkrijgbaar. Honden zijn helaas niet welkom. Groepen kunnen op andere dagen op afspraak komen.