Zieuwent op weg naar Kleintje Koepel

Achterhoekse acts en ander vermaak op het dorpsplein

ZIEUWENT - Zondag 14 augustus omstreeks 14.00 uur 's middags zal Kleintje Koepel weer losbarsten op het dorpsplein van Zieuwent. Het belooft een sfeervolle middag te worden met op het programma gloednieuwe formaties, beginnende bands en vrienden van het evenement.

De aftrap zal gedaan worden door een driekoppige formatie bestaande uit leden van The Runaway Crows. Met covers van legendes zoals Creedence Clearwater Revival, Johnny Cash en Jimi Hendrix, gestoken in een akoestisch jasje, zullen zij de middag openen.
Het Zieuwentse 2FM zal 'gewapend' met een gitaar, blues harp, hoed, pet en een flinke dosis humor, zelfgeschreven liedjes over hun 'leventjes' ten gehore brengen.
Het Kleintje Koepel podium zal zondag uitsluitend door Achterhoekse acts gevuld worden. Het uit Laren afkomstige Spectors Wall zal zijn Hardrock 'n Roll wederom weer laten horen, na zich al te hebben vertoond op Paaspop Zieuwent eerder dit jaar.
Talihina Sky brengt een originele tribute aan de rockhelden van Kings of Leon. Tenslotte zal het Aaltense Relffoxes een paar stevige deuntjes afgeven. Zij eindigen de middag met een sterke mix van harde rock en psychedelische muziek.

Daarnaast zal er ook voldoende vermaak zijn voor de kinderen. Er wordt geen entreegeld geheven, dus redenen genoeg om op het Zieuwentse dorpsplein te komen genieten.