Claudy Bongers en Tom Klein. Foto: Annekée Cuppers
Claudy Bongers en Tom Klein. Foto: Annekée Cuppers Foto:

Beauty by Claudy, Beards and Barbershop

LICHTENVOORDE - Speels, een beetje sixties maar met de warme sfeer van handgemaakte meubelen en nostalgische elementen. Een zaak die zo in één van de hippe negenstraatjes van Amsterdam zou kunnen staan. Trendy, kleurig en, net als het ondernemersduo zelf, met een vleugje extravagantie.

Nadat Beauty by Claudy drie en een half jaar geleden haar deuren opent aan de Nieuwmarkt te Lichtenvoorde, groeit het bedrijf al snel uit haar jasje. De van oorsprong Needse eigenaresse Claudy Bongers gaat daarom op zoek naar een nieuwe locatie waar zij haar klanten nog beter van dienst kan zijn.

Op 3 september vindt na weken van noeste arbeid de feestelijke opening plaats van de nieuwe zaak op nummer zes aan het Rembrandtplein, voorheen was hier Salon 6 gevestigd. Onder belangstelling van een groot aantal genodigden verrichten Claudy's moeder en oma de openingshandeling. Hiermee onthullen zij de nieuwe naam: 'Beauty by Claudy, Beards and Barbershop', waarmee meteen duidelijk wordt dat niet alleen de locatie van de zaak veranderd is maar ook de reeks aan behandelingen is uitgebreid. Naast het vertrouwde aanbod aan knip- en beautybehandelingen worden nu ook behandelingen aangeboden op het gebied van baardverzorging. Deze worden verzorgd door Claudy en door echtgenoot Tom Klein Hemmink, die hiervoor een speciale opleiding volgt en zelf ook fervent baarddrager is. Hiermee is ook hij officieel tot de zaak toegetreden.

Blikvanger in de zaak is een heuse bar waaraan wachtende klanten even wat kunnen drinken en van de bijzondere sfeer kunnen genieten. "We willen graag dat mensen zich hier thuis voelen, gezellig met een kop koffie aan de bar of lekker makkelijk op de bank", vertelt Claudy. Ook André Doppen van Haarwerksalon André is positief: "De meeste salons voor persoonlijke verzorging doen zo'n beetje hetzelfde. Claudy en Tom hebben met hun eigen uitgesproken stijl een hele bijzondere zaak gecreëerd."
Iedereen is vanaf nu van harte welkom.


www.beautybyclaudy.nl