Drie punten voor LZV Kuypers Hair & Wellness

Afgelopen vrijdag heeft LZV Kuypers Hair & Wellness de eerste drie punten behaald van het seizoen. Na een gelijkspel tegen ZVG/Cagemax, won LZV Kuypers Hair & Wellness vrijdag van ZVVM/Campus. In Berg en Terblijt werd er gewonnen met 3-6. LZV was vooraf gewaarschuwd, omdat het enkele weken eerder ook tegen ZVVM/Campus voetbalde. De bekerwedstijd werd toen moeizaam gewonnen vanwege de stugge tegenstander.

LZV kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar kreeg na 10 seconden toch de gelijkmaker om de oren. Daarna liet Adem Kocak zien hoe goed hij kan voetballen door, met twee geweldige acties, LZV op een 1-3 voorsprong te zetten. Doordat Yasin Erdal de 1-4 scoorde leek LZV uit te lopen, maar vlak voor rust resulteerde een vrije trap tegen in de 2-4 waardoor het spannend bleef.

De tweede helft bleef LZV zeer gedisciplineerd verder spelen. Door een aantal blessures werd Mattheys en André Kuypers Jr. om hulp gevraagd. Ze lieten zien, nog steeds, uitstekend te kunnen zaalvoetballen. Dit resulteerde in een doelpunt voor beide spelers. Ook ZVVM/Campus scoorde nog waardoor er uiteindelijk 3-6 op het scorebord stond.

LZV Kuypers Hair & Wellness heeft een zeer goede wedstrijd gespeeld en wil deze lijn vasthouden in de komende wedstrijden. De eerstvolgende wedstrijd is 30 september tegen Fermonia Boys. Om 20:45 wordt er afgetrapt in de Hamalandhal te Lichtenvoorde.