Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Glow in the Dark Volleybaltoernooi

Volleyballen in het donker, lijkt je dat ook te gek? Geef je dan op voor het Glow in the Dark Volleybaltoernooi van Longa'59 op zaterdag 5 november in de Hamalandhal in Lichtenvoorde.

De Hamalandhal is op 5 november geheel donker waarbij de netten, lijnen, ballen en niet te vergeten de spelers oplichten onder blacklight. Iedere speler krijgt een wit T-shirt waarop je je teamlogo op de voorkant mag spuiten met neonverf. Hoe VET is dit? Het toernooi start met de mini's van 19.00 uur tot 20.30 uur (aanwezig 18.30 uur). De senioren starten om 20.30 uur. De organisatie van het toernooi is in handen van vier studenten van het CIOS.

Aanmelden
Wil jij dit te gekke Glow in the Dark Volleybaltoernooi niet missen? Schrijf je dan in en stuur voor 27 oktober aanstaande een e-mail naar nicaebaks@outlook.com onder vermelding van je naam en je team. Deelname aan dit toernooi is geheel gratis!

Longa'59 nodigt iedereen uit om voorafgaand aan het toernooi de spannende wedstrijd Dames 1 – Dames 2 te komen kijken en onze toppers aan te moedigen! Start van deze wedstrijd 18.00 uur. Zie ook www.longa59.nl