Er zijn nog enkele kaarten voor het concert, waar de bezoeker verrassende acts kan verwachten. Foto: PR St. Agatha
Er zijn nog enkele kaarten voor het concert, waar de bezoeker verrassende acts kan verwachten. Foto: PR St. Agatha Foto:

Ssst… Agatha on Air bijna uitverkocht

HARREVELD – Muziekvereniging Agatha viert op vrijdag 4 en zaterdag 5 november het 50-jarig jubileum in dorpshuis 't Kempken met een concert genaamd Ssst… Agatha on Air. Aan dit muzikaal spektakel doet alles wat Harreveld aan muzikaal talent in huis heeft mee.

"Voor de zaterdag gaan de kaarten hard, zo'n 75% is nu uitverkocht", laat René Domhof, één van de organisatoren weten. "Voor vrijdag zijn er nog voldoende kaarten, maar ook daar verwachten we een volle zaal. De vorige editie in 2013 was uiteindelijk op beide avonden uitverkocht. Toen ontstond er op de zaterdag een ware run op de kaarten. Mensen die dit willen voorkomen moeten er deze week nog bij zijn en niet afwachten tot aan de kassa", aldus Domhof.

Voor oog en oor
Niet alleen zijn er prachtige muziekstukken te horen, maar ook valt er veel te zien en te beleven. "Ik kan niet op alle details ingaan, maar met name enkele acts die tijdens bepaalde nummers te zien zijn, zal menigeen versteld doen staan. Zoals al eerder vermeld maken we gebruik van de nieuwste theatertechnieken. Dit zal voor komende editie betekenen dat er zeven beamers worden opgehangen die zorgen voor het projecteren van prachtig beeldmateriaal."

Marinierskapel
Na afloop van het concert blijft er nog één afsluitend hoogtepunt op de agenda staan. In februari zal de Koninklijke Nederlandse Marinierskapel een concert 'aanbieden' ter ere van het gouden jubileum van de vereniging. "Onze dirigent, Robin Loff, speelt bij de Marinierskapel en zodoende zijn we met hen in contact. Ook dit gaat weer een prachtig spektakel worden, het is immers één van de beste orkesten van Nederland." Dit concert vindt op 17 februari plaats in de Hamalandhal in Lichtenvoorde.