Lotte Nijhuis met Yfke ter Maat
Lotte Nijhuis met Yfke ter Maat Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Even voorstellen... Lotte!

Ik ben Lotte, 22 jaar en woon in Zieuwent. Ik ben leidster van Peuter en Kleuter- gym bij Spirit'90. Daarnaast werk ik voor kinderopvang Bambi en volg ik de opleiding sport en bewegen aan het Graafschap College.

Ik geef les in het Sourcy Center te Zieuwent op zaterdagochtend van 9.00 – 10.00 uur. In de les heb ik 2 hulpen en af en toe word ik ook nog geassisteerd door een stagiaire. Het begin van de les is altijd gezamenlijk met een spel daarna kunnen de kinderen op hun eigen niveau klimmen en klauteren. Als laatste doen we met de hele groep gezamenlijk een eindspel. Plezier hebben is het allerbelangrijkste. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat kinderen hier op hun eigen niveau kunnen gymmen. Dit is ook ontzettend goed voor de motorische ontwikkeling. De minimale leeftijd om te starten is 2,5 jaar. Ik vind het erg fijn om te horen wanneer kinderen het door de lessen motorisch goed doen op school.

Lijkt het uw peuter of kleuter leuk om een keer mee te gymmen, vul dan even het contactformulier in op onze website: www.spirit90.nl.