Prijswinnaars van links naar rechts, Lotte Eekelder, Janneke Taken, Maud Arink
Prijswinnaars van links naar rechts, Lotte Eekelder, Janneke Taken, Maud Arink Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Geslaagde vetbollenactie Spirit '90

In en rond de herfstvakantie zijn de jeugdleden van Spirit langs de deuren gegaan om vetbollenpakketjes te verkopen en dat hebben ze fantastisch gedaan. De opbrengst is voor de activiteitencommissie van Spirit zodat ze weer veel leuke activiteiten kunnen organiseren voor de leden en ook voor niet-leden. Ook de vogels zullen er blij mee zijn, dus laat de winter maar komen!

Er waren prijzen beschikbaar voor de 3 best verkopende leden. De eerste prijs was er voor 2 dames, Janneke Taken en Lotte Eekelder. Zij verkochten beiden 49 pakketjes. De derde prijs was er voor Maud Arink, zij verkocht 33 pakketjes. Super goed gedaan meiden. De meiden hebben een cadeaubon gekregen.

Ook waren er nog 19 jeugdleden die een troostprijs ontvingen, een cadeaubon van 5 euro. Dit was omdat deze jongens en meiden 20 pakketjes of meer hebben verkocht. Heel goed gedaan. Allemaal gefeliciteerd met jullie prijs.

Hebt u een pakketje gekocht, dan heeft u het mogelijk deze week al ontvangen of wordt het komende week bij u gebracht. Verkoper en kopers allemaal erg bedankt voor jullie medewerking aan deze geslaagde actie!