Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Doe mee met LBC!

Het woord is wederom aan de dinsdagochtendgroep van de Lichtenvoordse Badminton Club (LBC'72). Het vorige verhaal ging vooral over het plezier, doorspekt met de nodige humor, dat beleefd werd en wordt in deze groep. Een ieder in deze groep heeft maatschappelijk haar of zijn sporen reeds verdiend. Een kleine groep moet nog even doorbijten.

In ieder geval zorgt de combinatie van gezond eten en het bedrijven van een intensieve sport (wat badminton wel degelijk is) tot een waarneembare stijging van de levensverwachting van onze leden.

Misschien prikkelt dit mensen om eens een keertje op de dinsdagochtend mee te doen. U hoeft alleen maar uw sportkleding mee te nemen. Voor het overig materiaal wordt gezorgd.

Onder de bezielende en deskundige leiding van onze trainer Otto Liem wordt u dan ingewijd in de wereld van het badminton. Om u enig beeld te geven van onze trainer Otto Liem brengen wij hem het volgende, namelijk;

Ode aan een trainer

Dinsdagochtend half negen dartelt er een kleine tengere man door de sportzaal.
Met zijn hoog opgetrokken sportsokken van het merk Nike om zijn jongensachtige benen worden lichten ontstoken.
De badmintonvelden moeten klaar staan voor zijn pupillen de zaal betreden.

Negen uur.
Iedereen is "stil" en staat klaar in afwachting van wat de trainer voor onze warming-up in petto heeft.
Zijn verstrekkende oefeningen, welke hij met het gemak van de wereld zelf weet te demonstreren, zorgen er in korte tijd voor dat onze lichamen onder deze versoepeling protesteren wat direct gevolgen heeft voor het tempo waarmee de eerstvolgende badminton-oefeningen worden uitgevoerd.

Na een tweetal variaties, met en zonder racket, waarbij hij het uiterste van zijn spelers vergt, klinkt dan plotseling de bevrijding;
"PARTIJTJE!!!"

LBC'72 dinsdag recreanten badminton, interesse? Uitdaging?
Iedere dinsdag van 09:00 tot 10:30 uur met gezellig koffie drinken na afloop.
Kom eens meedoen in de Hamalandhal in Lichtenvoorde, je bent van harte welkom.