Afbeelding

Goede samenwerking tussen Handbalvereniging Erix en Han ter Woerds Sport

Handbalvereniging Erix heeft in samenwerking met Han ter Woerds Sport een clubshirt ontworpen. Zowel de jeugd als de senioren zijn inmiddels voorzien van dit clubshirt. Afgelopen zaterdag waren alle meiden van de E-jeugd uitgenodigd om dames 1 aan te moedigen bij de thuiswedstrijd tegen Groessen. Zij kwamen allen in het clubshirt. Ook Han ter Woerds zelf was aanwezig om de dames in hun thuiswedstrijd tegen Groessen aan te moedigen. Na een leuke groepsfoto met z'n allen werd de wedstrijd om 19:00 uur aangefloten. Omdat de dames al een poosje geen wedstrijd meer hadden gewonnen, waren zij deze keer extra gebrand op de overwinning. In de eerste minuten werd meteen duidelijk dat de scheidsrechter weinig accepteerde, lichte vergrijpen werden direct gestraft met een tijdstraf. De tegenstander kwam in overtal en maakte hier dankbaar gebruik van. Ruststand 8-13 in het nadeel van Erix.

Na de rust wist Erix goed terug te komen. Er werd goed samengespeeld en het publiek kreeg mooie aanvallen te zien. Ook vrije ballen werden goed benut. Erix wist terug te komen tot 16-18. Helaas kwam ook Groessen terug in de wedstrijd en bleef het doel vinden. Door de slechte start bleef Erix op achterstand en de wedstrijd resulteerde in een 18-21 eindstand in het voordeel van Groessen.

A.s. zondag speelt Erix DS1 om 15.15 uur een uitwedstrijd tegen Loo in Sportcentrum Triominos.