Afbeelding
Foto:

Dames 5 klimt steeds hoger op ranglijst

Pleun Oesterholt, Wilske Scholten, Geertje Maalderink, Shannon Wansink, Mara Heezen, Chiara Monasso, Demi Oonk en Danique Baks zijn goed bezig dit seizoen. Dames 5 is goed op elkaar ingespeeld en dat zie je terug in de wedstrijden. Het team staat inmiddels zesde op de ranglijst.

De speelsters van Dames 5 studeren allemaal nog en zijn dus druk bezig met school. Eén keer in de week trainen ze onder leiding van Gerard Bezemer, die hen met veel overtuiging voorbereidt op de wedstrijd. Tijdens de wedstrijden sleept coach Gerard Oesterholt de dames erdoorheen. Met zijn aanmoediging en nieuwe inzichten brengt het team de wedstrijd tot een goed einde. Door regelmatig te roepen: "Ik wil die lach op jullie gezicht zien", hebben de dames ook lol in de wedstrijd. Het team kan goed evalueren, is soms een beetje boos op elkaar, maar daarna wordt er weer gelachen en gaan de speelsters weer vol voor de volgende wedstrijd.

In hun vrije tijd verdienen de speelsters van Dames 5 wat geld bij, spreken ze gezellig af met vriendinnen en maken ze tijd vrij om te fluiten tijdens wedstrijden of zaal- en kantinedienst te draaien.