Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Voedselbank ontvangt 150 boodschappenpakketten

GROENLO - Op maandag 15 februari 2016 is het weer druk bij Emté Supermarkt Groenlo. De extra drukte komt vandaag van de vrijwilligers die maar liefst 150 Emté-boodschappenpakketten mogen halen. De klanten van Emté Groenlo hebben van november 2015 tot en met januari 2016 spaarzegels gespaard voor boodschappenpakketten voor de cliënten van de voedselbank.

Klanten van Emté Supermarkt Groenlo aan De Koem 2 hebben zelf gezorgd voor het inzamelen van spaarzegels. Bij de kassa's heeft van november tot en met januari een bus gestaan waarin klanten de spaarzegels voor de voedselbank konden achterlaten. Een initiatief waarvoor veel klanten graag hun spaarzegels hebben gegeven. De medewerkers zijn erg blij dat hun klanten door het verzamelen van spaarzegels voor de klanten van de voedselbank klaarstaan.

Voedselbank Oost-Achterhoek
De vrijwilligers van Vincentiusvereniging Groenlo en Voedselbank Oost-Achterhoek hebben samen de 150 bij elkaar gespaarde boodschappenpakketten op mogen halen. Deze pakketten gaan naar de gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. In de regio Oost-Achterhoek gaat het om honderden gezinnen. Gezinnen die zonder de klanten van Emté Supermarkt Groenlo niet zo'n boodschappenpakket met een waarde van €50,00 bij elkaar kunnen sparen.