Crisis. Foto: PR
Crisis. Foto: PR Foto: PR

KUDO bij Taste

GROENLO - 19 maart is er alweer de derde KUDO-avond van dit muziekseizoen in Rockcafé Taste. KUDO staat voor 'Kom Uit De Oefenruimte' en is bedoeld voor bands die een podium zoeken, de oefenruimte maar niet uit komen, een try-out willen doen, graag willen spelen of zich graag willen presenteren. Er zullen wederom drie bands acte de présence geven en laten zien wat ze in huis hebben.

Dit keer speelt Cosmic Debriz. Deze band speelt voornamelijk eigen werk en de bandleden omschrijven hun eigen muziek als new wave rock. Met op drums Eugene, op gitaar en effecten John en op bas, zang en samples Arjan.
Tweede band die avond is The Bree. Deze formatie speelde al eerder op een KUDO-avond bij Taste, met rockcovers. Omdat de leden allemaal in dezelfde wijk - de Brie - wonen, werd de bandnaam The Bree. De band bestaat uit op drums Remco Kelderman, op bas Bas Borkes, op sologitaar Clemens Lievers en op gitaar en zang Mike Mendels.
De Crisis ten slotte is een retropunkwaverock-band uit Arnhem. Deze drie heren en ene dame van een zekere leeftijd laten zien en horen dat midden in het leven het lekkerste stukje zit. Met roots in de do-it-yourself periode spelen zij eigentijdse, eigenzinnige uitvoeringen van nummers uit lang vervlogen tijden die nog steeds het bloed sneller kunnen laten stromen. Herkenning voor (punk)rockliefhebbers. "Rauw en recht uit het hart." De instrumentalisten zijn door de wol geverfd, en hebben gespeeld in bands met illustere namen als Prick's pride, Anti-Statisch en De Gelderlanderband. Zangeres Dinos debuteert bij De Crisis - die begin 2014 is opgericht - en zet meteen zo stappen op het showbizzpad In januari 2016 heeft De Crisis meegedaan aan een voorronde van The Clash of the Coverbands.

Aanvang van de KUDO-avond is 21:30 uur. De entree is natuurlijk vrij.