Foto: PR
Foto: PR Foto:

Run&BFit hardloopclinics

Verschillende programma's van start bij Christian Reinders

OOST GELRE - Op woensdag 31 augustus zal Run&BFit in samenwerking met de Hamalandhal een interactieve workshop D.I.T.O (door inspanning toch ontspanning) houden. Deze avond is bestemd voor alle sporters die meer te weten willen komen over ademhaling, trainingsleer, hartslagvariabiliteit en voeding. De avond begint om 19.30 uur en de kosten zijn € 10,- inclusief koffie en thee. Op deze avond wordt er ook informatie gegeven over de diverse clinics die voor het najaar gepland staan.

Running(therapie)
Op donderdag 15 september 2016 start weer een cursus Running. Heb je altijd al willen hardlopen maar ben je er niet aan toe gekomen omdat je:
meer tijd en begeleiding nodig hebt vanwege lichamelijke- of psychische klachten, last hebt van overgewicht, moeite hebt om je aan te sluiten bij een reguliere loopgroep, denkt dat je veel te langzaam loopt, problemen hebt met de ademhaling tijdens het hardlopen, liever leert hardlopen in een kleine groep, altijd excuses hebt om het niet te doen terwijl je het eigenlijk heel graag wilt … Dan is een cursus van Running(therapie) volgens Christian Reinders iets voor jou.
De groepscursus Running is bedoeld voor mensen die moeite hebben om op eigen kracht in beweging te komen. In 12 weken wordt er twee keer per week onder begeleiding getraind voor een opgeruimd hoofd, betere lichamelijke conditie en meer energie. Het hardlopen in een kleine groep wordt geleidelijk opgebouwd en iedereen kan deelnemen ongeacht basisniveau of conditie.
De cursus running start op donderdag 15 september 2016. De trainingen zijn op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur en donderdagavond van 18.15 to 19.15 uur

'Henig an en 3de Kerstdag d'ran'
3 september start de hardloopclinic 'lopen op je hartslag' voor gevorderde hardlopers. Deze clinic is een voorbereiding voor de halve marathon van de Keiloop in Meddo op 26 december 2016 en zeer geschikt voor hardlopers die graag een keer een halve marathon willen lopen. De clinic start met een testloop. Na deze testloop wordt je omslagpunt vastgesteld en worden de trainingszones berekend. Vervolgens ga je met een trainingsschema aan de slag. Volgens dit schema loop je vier keer per week, opbouwend tot een maximale afstand van 10 kilometer aan het eind van het schema. Gedurende de clinic zijn er nog 4 workshops waarin onderwerpen besproken worden die van belang zijn voor een goede voorbereiding naar de halve marathon.

Hardloop-clinic naar de Bommelerasloop te Enschede
Je traint in 9 weken toe naar de loop door het prachtige natuurgebied het Buurserzand. Je kunt kiezen voor de afstanden 7,4 /11,2 /16,4 / 21,1 kilometer. De gezamenlijke trainingen zullen op woensdagavonden plaatsvinden vanaf de Hamalandhal om 19.30 uur. Daarnaast verkrijg je een specifiek eigen trainingsprogramma.

Aanmelding en info
Aanmelden en meer informatie over de hardloopclinic Running en 'Henig an en 3de kerstdag d'ran', workshop ademhaling of over de andere mogelijkheden van Run&BFit zie www.run-bfit.nl, via Facebook of neem contact op met Christian Reinders 06-51113531.


www.run-bfit.nl