Afbeelding
Foto: Mark Ebbers

Vierde Grolse Wanten viswedstrijd

GROENLO - Op zondag 20 november wordt de 4e Grolse Wanten viswedstrijd gehouden aan de Groenlose stadsgracht. Deze unieke viswedstrijd wordt door de Sociëteit Grolse Wanten in nauwe samenwerking met de Groenlose Hengelsport Vereniging georganiseerd. De wedstrijd vormt de afsluiting van het wedstrijdseizoen aan de stadsgracht. Maar tevens is het een mooie promotie van de Grolse Wanten. Een mooie combi volgens beide kanten.

Inschrijving
De inschrijving staat open sinds 1 oktober. Opgave vooraf is wel noodzakelijk. Dat kan via grolsewanten@gmail.com.
Er wordt gevist op gewicht. De loting is om 8.00 uur op het parkeerterrein bij de Emté. Gevist wordt er van 9.00 tot 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro, te voldoen bij de loting.

Ludiek
Dat de Grolse Wanten viswedstrijd uniek is blijkt wel uit het feit dat onder de wedstrijd koffie en een kop snert wordt gereserveerd. En misschien is er nog wel een 'hartversterkertje'. Bij dit serveren wordt er meteen gekeken naar de meest ludiek geklede deelnemer. Deze ontvangt na afloop hiervoor een mooie prijs. Iedereen die Grolse wanten, muts, sjaal of andere met Grolse wanten verwante zaken draagt, wordt hiervoor beloond met een leuk aandenken.