Grol Open en Vrije Badmintonavonden bij B.V. Grol

GROENLO - B.V. Grol, de badmintonvereniging uit Groenlo, heeft de komende tijd twee evenementen georganiseerd. Een open toernooi en een tweetal vrije avonden.

Op zondag 6 november van 10.00 tot 13.00 uur vindt er weer een open badmintontoernooi plaats in sporthal Den Elshof. Iedereen die graag wil badmintonnen, lid of geen lid, jeugd of senior is dan van harte welkom voor deze Grol Open
Er zullen dubbelspelen plaatsvinden waarbij junioren met senioren samenspelen en dubbelspelen van minder ervaren senioren en ervaren spelers. Ook kan de jeugd na de pauze tegen elkaar spelen. Er wordt zoveel mogelijk een indeling naar sterkte gemaakt. Men heeft geen badmintonpartner nodig om deel te kunnen nemen maar als men dat wel heeft, is dat ook prima, alhoewel partnerruil dan niet is uitgesloten.
Inschrijven kan tot en met 24 oktober via email bij Dennis@bedrijfsit.com. Geef hierbij aan dat u mee wilt doen aan Grol Open, onder vermelding van naam, geslacht, leeftijd en kort de badmintonervaring.

'Badminton is meer dan een slag in de lucht

Vrije Badmintonavonden
Voor iedereen die wel eens tegen een shuttletje heeft geslagen of dat wel eens zou willen proberen: op woensdagavond 26 oktober en woensdagavond 2 november zet de Grolse badmintonvereniging haar deuren in sporthal Den Elshof wijd open om naar men hoopt een groot aantal enthousiastelingen te ontvangen. Zowel jeugdigen als volwassenen zijn van harte welkom. De jeugd van 18.45 tot 20.00 uur en volwassenen vanaf 20.00 uur. De toegang is vrijblijvend en gratis. Rackets, shuttles en begeleiders zijn aanwezig.
Het enige wat zelf meegebracht moet worden zijn (binnen)sportschoenen.

De organisatoren hopen op veel belangstelling voor beide evenementen. Want volgens hen is badminton 'meer dan een slag in de lucht'.


www.bvgrol.nl