Rookworstenactie bij Litac. Foto: PR
Rookworstenactie bij Litac. Foto: PR

Rookworsten en snertactie Litac

LICHTENVOORDE - Reinier Paping, winnaar van de legendarische Elfstedentocht van 1963, eet elke dag rookworst met Brinta, zo is te lezen. Welnu, Litac komt niet met een Brinta-actie, maar wel met overheerlijke rookworst. Dit jaar al voor de vijfentwintigste keer! In plaats van Brinta biedt Litac nog een heel goed alternatief: snert van de echte slager.

Litac hoopt dat de winterse actie ook dit jaar weer een succes mag worden. Aan de jeugd van Litac en hun begeleiders en chauffeurs zal het zeker niet liggen. Komende zaterdag, 14 januari, is het weer zover, dan gaan de leden en hun ouders op pad om rookworst en snert aan de man te brengen. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan er dus aangebeld worden.

Een set van twee rookworsten kost 5,00 euro en voor een set van vijf stuks vraagt Litac 10,00 euro. Een rol snert kost 5,00 euro. De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan activiteiten voor de jeugd van Litac.

Hier geldt dus het motto: Voor de jeugd door de jeugd. Mensen die onverhoopt niet thuis zijn kunnen helpen door een bestelling door te geven aan een van onze leden of via de website.


www.litac.nl, rookworstenactie@litac.nl