Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Presentatie over effectief trainen, trainingsleer, ademhaling, hartslag en voeding

Hoe kan ik het beste ademhalen? Hoe kan ik dit inzetten tijdens het sporten? Wat doet stress met mij en mijn trainingsprogramma? Wat en wanneer moet ik eten als ik ga sporten?

Op dinsdag 24 januari aanstaande verzorgt Christian Reinders, Run&BFit, een avond waarin antwoord wordt gegeven op bovengenoemde vragen en waarin duidelijk wordt hoe je het beste kunt trainen.

Op deze interactieve avond gaan we het hebben over trainingsopbouw, rust en herstel, en hoe je in hartslagzones kan lopen. Ook wat stress en de 'vorm van de dag' met je trainingsprogramma kan doen. Hoe kan ik het beste ademhalen tijdens duursporten en in rust. Ook de positieve effecten worden op een rij gezet van duursporten. Er wordt ook ingegaan op de effecten van de spijsvertering bij inspanning en voeding voor, tijdens en na het sporten.

Kortom; een interessante, interactieve avond voor iedereen die meer uit zijn/haar training wil halen en meer te weten wil komen over ademhaling, hartslag en voeding

De kosten voor deze avond zijn € 7,50. Voor deelnemers aan de hardloopclinic "De halve van Hengelo, 2017" zijn de kosten € 2,50. Dit bedrag is inclusief een kop koffie/thee.Inschrijven kan via Christian Reinders middels
mail: info@run-bfit.nl
telefoon 06-51113531

De Hamalandhal en Run&BFit bieden wederom een hardloopclinic aan naar de Halve van Hengelo.

Op dinsdag 7 februari start de clinic naar de Halve van Hengelo.
In 8 weken train je naar de 5, 10, 15 of 21,1 kilometer, de halve van Hengelo op zondag 2 april 2017.
Onder deskundige begeleiding train je afhankelijk van de gekozen afstand op de dinsdag (start 7 februari) of donderdagavond (start 9 februari) met de groep. Voor de andere trainingen in de week krijg je een persoonlijk trainingschema. De clinic heeft een afwisselend trainingsprogramma waarin je gezamenlijk wordt klaar gestoomd om de "Halve van Hengelo" te volbrengen.
Voor meer informatie: www.hamalandhal.nl