Afbeelding
Foto:

Meisjes MB2 gaat goed vooruit!

Meisjes MB2 van Longa'59 bestaat uit Nynke Hillen, Noor Wekking,Marsha Ubbink, Jill ter Beest, Kees Wissink, Nikki Nienhuis, Anne Buesink, Nienke Kock, Maral Bani Baher en Fleur Steentjes. De meiden houden van gezelligheid, maar zijn zeker ook fanatiek! En die instelling loont. Het team is in de eerste helft van dit volleybalseizoen als vijfde in de pool geƫindigd en ook de tweede helft goed begonnen. De eerste twee wedstrijden zijn gewonnen met 4-0 en 3-1!

De meiden van MB2 trainen elke woensdag twee uur onder begeleiding van Carry Holweg in de Ludgerusschool. Carry wordt bijgestaan door twee fanatieke coaches, de vaders van Kees en Jill. Een aantal speelsters traint nog extra samen met of bij andere teams. De combinatie van volleybal en school is best druk voor de meiden, die veelal ook nog werken. Sommige van hen doen dit jaar bovendien examen.
Het team speelt sinds dit seizoen het systeem met vaste mid- en buitenspeelsters en spelverdeelsters. Hoewel het eerst nog enige moeite kostte om dit systeem eigen te maken, wordt het spel steeds beter. En dat is te zien in de resultaten! Op naar een mooie tweede seizoenshelft!