De collageenbank bij Kuypers Hair & Wellness. Foto: PR
De collageenbank bij Kuypers Hair & Wellness. Foto: PR Foto:

Collageenbank bij Kuypers Hair &

Wellness

LICHTENVOORDE - Kuypers Hair & Wellness beschikt over een collageenbank. Daarvan kan gebruik worden gemaakt zonder daarvoor een afspraak te maken.

Ageeth van Kuypers Hair & Wellness legt uit wat Collageen Licht Therapie inhoudt. "Bij gebruikmaking van de collageenbank gaat u afbraak van het menselijk lichaam tegen op een verantwoorde en gezonde manier zonder operatie en schadelijke bijwerkingen. Het verouderingsproces wordt vertraagd en het helpt de stevigheid van uw huid te behouden. Na tien – pijnvrije - behandelingen zijn de eerste verbeteringen zichtbaar, daarom wordt geadviseerd de behandeling in kuurverband plaats te laten vinden. Zeker ook omdat het tijd nodig heeft om de structuur van de huid te verbeteren. Uw huid wordt helderder, stralender, steviger en elastischer en het vermindert rimpels en cellulitis. Verder zorgt het voor een betere doorbloeding en helpt het tegen depressies en huidproblemen."
De therapie is geschikt voor alle huidtypes en geeft een soort lifting effect in gelaat, hals en decolleté en alles vindt plaats onder een aangename temperatuur. Voor meer informatie kan men binnenlopen of bellen 0544 - 376552.