Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Plezier in volleybal: dé succesfactor van Longa'59 MB3

Meisjes MB3 van Longa'59 heeft dit jaar zichzelf als doel gesteld om vooral veel plezier te beleven aan het volleybal en zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. De speelsters zetten zich fanatiek in om het systeem te leren en samen een team te worden.

Amanda Donselaar, Fleur Middelman, Iris Riggelink, Jessi Ebbers, Jikke Wienholts, Joëlle Wentink, Kim de Lange, Marit Rensing en Mirte van Harxen trainen elke donderdag onder leiding van Annerieke Jacobs en om de week op de vrijdag trainen ze met de MB2. Nic Riggelink en Ronald Rensing zijn de coaches.

Winnen en verliezen
De competitie gaat redelijk goed. De meiden spelen in de tweede klasse en zijn in de eerste helft op een gedeelde achtste plek geëindigd. Ze winnen een aantal wedstrijden en verliezen af en toe ook enkele. De wedstrijden gaan goed doordat de meiden het samen gezellig én allemaal evenveel plezier in het volleybal hebben.

Enthousiaste speelsters gezocht
De speelsters van de MB3 willen volgend seizoen zoveel mogelijk bij elkaar blijven zodat ze verder kunnen bouwen aan de posities en het systeem. Door school en blessures is niet altijd iedereen aanwezig. Het team is dan ook op zoek naar enkele enthousiaste meiden!