Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Potgrondactie Longa'59

De leden van volleybalvereniging Longa'59 zijn in de afgelopen weken de deuren in Lichtenvoorde weer langs geweest voor de jaarlijkse potgrondactie. Heeft u hen wellicht gemist? Geen nood, u kunt alsnog de potgrond bestellen door een bestelling per e-mail te plaatsen. Door mee te doen aan de potgrondactie zet u alvast een stap naar een prachtige voorjaarstuin én u helpt Longa'59 met het financieel mogelijk maken van de jeugdactiviteiten.

Hoe kan ik potgrond bestellen?
Wilt u alsnog potgrond van Longa'59 bestellen? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@longa59.nl en vermeld hierin uw naam, adresgegevens en uw bestelling. De prijzen voor de potgrond zijn: 1 zak à 20 liter ? 2,50, 1 zak à 50 liter ? 5,00 en 3 zakken à 50 liter ? 13,-. Vanaf vrijdag 10 maart brengen de leden de zakken bij u thuis. Zo hoeft u niet te sjouwen met zware zakken én heeft u kwalitatief goede grond tegen een scherpe prijs. U dient bij aflevering contant te betalen.

Steun voor jeugdactiviteiten
Longa'59 waardeert uw bereidwilligheid en deelname aan deze potgrondactie zeer. Met uw steun kan de volleyballende jeugd actief blijven spelen en plezier aan het volleybalspel beleven.