Nieke Hoitink. Foto: PR
Nieke Hoitink. Foto: PR Foto:

Hoofdrol Nieke Hoitink in Passion Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Radiopresentatrice Nieke Hoitink van Omroep Gelderland gaat de rol van verteller vervullen tijdens Passion Lichtenvoorde op dinsdag 11 april.

De keuze voor Nieke Hoitink als verteller in Passion Lichtenvoorde is een logische combinatie. Het evenement brengt mensen samen door passie te delen en compassie te tonen. Dit is ook de kracht van het lijdensverhaal waar lijden, sterven en opstaan de boventoon voeren en waar ontzettend veel mensen hoop en kracht aan ontlenen, aldus de organisatie Passie voor Cultuur en Maatschappij. "We zijn daarom erg blij dat Nieke Hoitink 'ja' zei tegen onze keuze voor haar als verteller in Passion Lichtenvoorde."
Passion Lichtenvoorde is een multimediaal evenement met medewerking van koor Noir, de Marianum schoolband in een continue wisselende samenstelling en een cast bestaande uit bekende Oost Gelrenaren. Vorig jaar namen meer dan duizend mensen deel aan een indrukwekkende tocht met het kruis naar Marianum waar Passion Lichtenvoorde verder tot uitvoering kwam. Dat aantal heeft de organisatie uitgedaagd grotere betrokkenheid te genereren. De uitvoering van het passieverhaal is in de aula van Marianum. Buiten op het schoolplein is de uitvoering op een grote videowall te bewonderen.
Passion Lichtenvoorde is op dinsdagavond 11 april. De kaartverkoop gaat direct na de carnavalsvakantie, op maandag 6 maart, van start.