Afbeelding
Foto:

Wedstrijdverslag meiden Spirit'90

Zaterdag 18 februari jl. turnden Fem Roerink, Dedi ten Have, Isis Wekking, Mirte Krabbenborg, Noor Koops en Saar Doppen hun eerste wedstrijd in Doetinchem.

Als eerst was het de beurt aan Fem, Dedi en Noor in categorie pre pre instap D2 en Mirte in categorie pre instap D1. Het eerste toestel voor deze meiden was sprong. Alle meiden hebben hier mooie sprongen laten zien. Het tweede toestel was brug. Hier hebben ze ook een mooie oefening laten zijn. Het derde toestel was balk, hier waren de meiden best zenuwachtig voor. Dedi en Fem lieten een hele mooie oefening zien, Mirte had ook een mooie oefening alleen viel ze met de koprol. Noor wist de oefening helaas niet helemaal meer en daardoor kreeg ze wat punten aftrek. Het vierde en laatste toestel was vloer. Hier hebben ze alle vier een mooie oefening laten zijn.

Uitslag
Pre pre instap D2:
- 3e Dedi ten Have 50,575 punten
- 12e Fem Roerink 44,875 punten
- 14e Noor Koops 42,900 punten
Pre instap D1:
- 4e Mirte Krabbenborg 47,500 punten

In de wedstrijdronde erna was het de beurt aan Isis en Saar. Het eerste toestel van de meiden was brug. Hier hebben de meiden een goede oefening laten zien. Het tweede toestel was de balk, hier waren de meiden best zenuwachtig voor. Door de zenuwen waren ze de oefening een beetje kwijt waardoor ze wat punten hebben laten liggen. Op naar het derde toestel vloer, hier hebben ze allebei wel een goede oefening laten zien. Als vierde en laatste toestel hadden Isis en Saar sprong. Op dit onderdeel hebben ze twee mooie zweefrollen laten zien.

Uitslag
- 28e Isis Wekking 44,750 punten
- 30e Saar Doppen 43,450 punten

Gefeliciteerd meiden!